• coin
  • share
  • quality
  • mail
 • ON-ENERGY Kft.

  Iroda: 1033 Budapest, Csikós utca 8.
  Székhely: 9025 Győr,
  Szalay Imre utca 12-14. B. lház. 1. em. 4.

  Telefon:
  Váradi Szabolcs - Energetikai szolgáltatások

  Józsa Péter - Energetikus, pályázati referens
  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Ajánlatkéréshez kattintson ide!  Cégjegyzékszám: 08-09-024646
  Adószám: 24233606-2-08

  Adatkezelés Nyilvántartási Szám:
  NAIH-82464/2015.

  Ügyvezető: Váradi Szabolcs
  MMK Kamarai szám: 01-13520

  Tárhelyszolgáltató: MediaCenter Hungary Kft.

Hírek

 • Egyszerű és olcsó mérőrendszer? Van megoldás! Egyszerű és olcsó mérőrendszer? Van megoldás!
  Jogszabályi kötelezettség az energiahatékonyság szintjének folyamatos emelése, melynek alapfeltétele az energiafelhasználás szigorú nyomonkövetése. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő mérőrendszer, a jó minőségű adatbázis, valamint egy könnyen kezelhető szoftveres elemző felület. A nagyvállalatoknak kifejlesztett komplex energiamenedzsment rendszerek - a relatíve magas beruházási költségük miatt - a kisebb vállalkozások számára szinte elérhetetlenek. Felismerve ezt az akadályt, új fejlesztésünknek köszönhetően már ki tudjuk szolgálni az olcsóbb, egyszerűbb mérőrendszerekre, elemző- és dokumentáló szoftverekre vonatkozó igényeket is.
 • Energiagazdálkodás – kötelezve a mérésekre Energiagazdálkodás – kötelezve a mérésekre

  Jelen összegzés megpróbálja ráirányítani a figyelmet a KKV-k energiafogyasztására, annak mérésére, pontosabban arra a kényszerre, amit az EN 16247_1:2012 szabvány 3.10-es pontja meghatároz. Ebben a rendelkezésben szigorúan előírják, hogy az energiahatékonyságot, illetve annak fejlesztését egy mért/becsült előző, illetve mérés utáni állapot összehasonlításából lehet meghatározni. És itt a mérésen van a hangsúly. Az „előző/utáni” állapot elválasztó vonala pedig egy fejlett, korszerű mérőberendezés és adatrögzítés telepítésének ideje.

 • Vigyázat! A levegő-hőszivattyús rendszer buktatói Vigyázat! A levegő-hőszivattyús rendszer buktatói

  Végre megnyíltak az épületek energetikai korszerűsítésére vonatkozó pályázatok. Üröm az örömben, hogy a kapott támogatásokat idővel vissza is kell tudni fizetni - célszerűen a korszerűsítésből keletkező megtakarításból. Minden irányból bombáznak bennünket a jobbnál jobb külső levegő hőforrású hőszivattyús ajánlatokkal, de nagyon észnél legyünk, amikor egy ilyen megoldást kiválasztunk!

Kövess a Google Plus-on!

Klikkeljen a Követés gombra, hogy elsőként értesüljön szakcikkeinkről és exkluzív tartalmainkról!