hétfő, 15 augusztus 2016 10:29

Otthon Melege Program pályázat - friss hírek

2016. augusztus 15-én hétfőn reggel 8 órakor megnyitották az Otthon Melege Program családi házak korszerűsítésére vonatkozó pályázatot, majd még aznap 16 órakor határozatlan időre fel is kellett függeszteni, akkora volt az érdeklődés. Aki már jelentkezett, annak nagyon kell igyekeznie a pályázat benyújtásával.

Országosan több mint 3500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül a családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítését segítő alprogramra. A pályázatot benyújtó magánszemélyek jellemzően 1,2-1,6 millió forint támogatást igényeltek otthonaik energetikai felújításához.

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a pályázatbenyújtást 2016. augusztus 15-én 16:00 órától határozatlan időre felfüggesztik. A Pályázati Útmutatóban foglaltaknak megfelelően a megvalósítandó beruházásokra így 2016. augusztus 16-án 16:00 óráig lehet pályázatokat benyújtani.

Kövessen Minket!


A feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.
 

(Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium)

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva