vasárnap, 31 május 2015 00:00

Középületek épületenergetikai fejlesztését támogató felhívás #pályázat #energetika

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” című (KEOP-2015-5.7.0 kódszámú) kiemelt felhívás.

A felhívás a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiáról szóló 1073/2015. (II. 25.) Korm. határozat szakmai iránymutatása alapján, a kiemelt jelentőségű energiahatékonyság fokozására irányuló beruházások megvalósításával kíván hozzájárulni a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiában megfogalmazott célokhoz, a középületek vonatkozásában.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 9 milliárd forint.

Jelen pályázati kiírás keretében az 1290/2015. (V. 5.) Korm. határozat 1.sz. mellékletében kijelölt szervezetek pályázhatnak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2015. július 1.

Amennyiben az épület üzemeltető határozott a fenti pályázaton való indulásról, irodánk vállalja elkészíteni a kiinduló és tervezett állapotra vonatkozó hitelesített energetikai tanúsítványokat. Kérjük az ütemezhetőség érdekében mielőbb jelezni irodánk felé a számítás elkészítésére vonatkozó igényt.

Kövessen Minket!


Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva