• coin
    • share
    • quality
    • mail

Energetikai tervezés

Egy épület energetikai tervezésénél meghatározzuk az energiafelhasználás módját és annak mértékét. A tervezés elején figyelembe vett energetikai szempontok alapján elkészítjük a szükséges dokumentációkat. A megvalósítandó szerkezeti és gépészeti megoldásokat, rendszer elemeket illesztjük a meglevő épület kialakításához és funkciójához, ezzel biztosítva a gyakorlatban történő zökkenőmentes és gazdaságos működést. Az előrelátó gondos mérnöki munka egyértelmű költségmegtakarítást eredményez már a kivitelezési fázisban is.

Távmérés

Irodánk e szakmai területen kínálja sok éves múltra visszatekintő tapasztalatát. Vállaljuk irodaépületek, oktatási intézmények, állami épületek, nagyobb ipari létesítmények, társas- és családi házak, többtelephelyes létesítmények energetikai tervezését, igény szerinti dokumentációk elkészítését:
- rendszertervek
- energetikai MT (pályázatokhoz)
- komplex hőtechnikai számítások
- költségoptimalizált energetikai tervezés

Foglalkozunk továbbá megújuló energiaforrásokat felhasználó rendszerek tervezésével, beépítésével és az ehhez szükséges tanulmányok, energetikai számítások elkészítésével is. Vállaljuk pályázatok szakmai anyagának összeállítását, a vonatkozó energetikai területeken túlmenően egészen az előírt statikai szakvélemény elkészítéséig.

Kövess a Google Plus-on!

Klikkeljen a Követés gombra, hogy elsőként értesüljön szakcikkeinkről és exkluzív tartalmainkról!